Інформатор Калуш

ТРЕШ

Водію швидкої із вчорашньої ДТП у Калуші загрожує кримінальне покарання

Водію швидкої із вчорашньої ДТП у Калуші загрожує кримінальне покарання

Правоохоронці розповіли про деталі автопригоди за участі карети швидкої допомоги.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на поліцію Прикарпаття.

Вчора, 26 квітня, орієнтовно, о 17:15 на автодорозі H-10 між Калушем та Вістовою трапилась ДТП. Мешканець Новицької громади, котрий кермував каретою швидкої, рухався в напрямку Івано-Франківська та повертав на АЗС. Здійснюючи маневр він не надав перевагу в русі зустрічному автомобілю “Skoda SUPERB” та допустив з ним зіткнення. За кермом легковика перебував мешканець Калуша 1994 року народження.

В результаті зіткнення карета швидкої перекинулась. Медики та водій легковика отримали тілесні ушкодження й були госпіталізовані. За інформацією обласного клінічного центру ЕМД та МК Івано-Франкіської обласної ради пацієнтів у спецавтомобілі не було, автомобіль їхав на дозаправку.

"Швидка" їхала на дозаправку, пацієнтів у ній не було, — перші деталі ДТП

За фактом аварії слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 — Порушення правил безпеки дорожнього руху Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке йому може загрожувати за цією статтею — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору