Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Тризубівці провели військові навчання для молоді у Калуші

На історичному місці — криївці “Черемоша” у Калуші молодь змогла отримати важливі знання з військової підготовки.

Ділиться Інформатор.

На захід з’їхались учасники з Івано-Франківської та Львівської областей. Усе для того, щоб навчитись, або вдосконалити свої знання з тактичної медицини, тактики ведення бою та технічних характеристик стрілецької зброї. Учасники змогли почути нові теоретичні знання та застосувати їх на практиці в умовах навчань.

Окрім цього на заході був присутній військовий капелан Федір Мороз, котрий провів лекцію про християнство в повсякденні та в умовах війни.

Такий захід у Калуші відбувається вже не вперше. Всеукраїнська організація “Тризуб” імені Степана Бандери з минулого року розпочав активну діяльність у Калуші. На минулому вишколі проводились навчання з евакуації поранених, а ще раніше калушани змогли навчитись основ штурму закритих будівель та ведення бою всередині. Додатково члени Калуського загону організації регулярно проводять “Уроки мужності” в закладах освіти міста та району.

Заходи проводяться безкоштовно. Усі витратні матеріали та логістику покривають доброчинці. Загін можна фінансово підтримати задонативши на монобанку за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору