Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуському районі визначили, які команди перейдуть до наступного етапу спортивних змагань

На Прикарпатті тривають змагання за путівки на обласний етап масштабних спортивних змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”.

Пише Інформатор, покликаючись на очільницю Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлану Онищук.

Розпочали спортивні баталії за районну першість серед футзалістів. За право представляти свої навчальні заклади на обласному рівні боролися 13 команд. Найсильнішу гру продемонстрували “Калуські леви” Калуського ліцею №6.

У баскетбольних поєдинках взяли участь 9 команд юнаків і 6 команд дівчат. Вправнішими на майданчику виявились юнаки Сваричівського ліцею Рожнятівської територіальної громади та дівчата Малотур’янського ліцею Долинської територіальної громади.

З волейболу змагались 25 команд (13 команд юнаків та 12 — дівчат). У підсумку Калущину на обласному етапі змагань представлятимуть:

  • волейболісти Сваричівського ліцею Рожнятівської територіальної громади;
  • юні спортсменки Калуського ліцею №2.

З чирлідингу найзапальніший виступ продемонстрували учениці Калуського ліцею №10, які обійшли 4 команд-переможниць територіальних етапів.

6 команд з Калуського району змагалися за першість зі спортивного орієнтування. Кращий результат – у вихованців Калуського ліцею №6.

Загалом на сьогодні команд вже вибороли право змагатись в обласному етапі змагань “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”. За 4 ігрові тижні ІІІ етапу проведено 300 ігор, у яких взяли участь 241 команда, залучено понад 1900 дітей.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору