Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський ліцей №3 придбав автомобіль для захисників

Калуський ліцей №3 придбав автомобіль для захисників

У березні в навчальному закладі відбувався шкільний ярмарок. Зібрали просто неймовірну суму — понад 228 тисяч гривень. За ці кошти вирішили придбати для потреб військових автомобіль.

Розповідає Інформатор.

Машину, яка добре підходить для виконання завдань у зоні бойових дій, попередньо укомплектували технічно та перемалювали. Сьогодні ж ліцеїсти завантажили її різними смаколиками та корисними речами.

“Передаємо нашим воїнам солодощі, засоби гігієни та інші корисні речі. Окрім цього, всі охочі могли принести власноруч створені сувеніри чи намалювати малюнки. Їх, до речі, захисники просили найбільше”, — розповіла заступниця директора ліцею Лідія Бабій.


За її словами, завдяки коштам, зібраним під час ярмарку, вдалося придбати не лише автомобіль, а й закрити деякі інші потреби військових.

Загалом колектив ліцею та учні активно волонтерять. І це —  вже другий автомобіль, придбаний цим закладом освіти від початку повномасштабного вторгнення. Крім того, спільними зусиллями купували квадрокоптери, старлінки та ще дуже багато всього.

“Транспортний засіб ми передаємо на потреби 79-го батальйону 102 бригади ТрО. Серед військових там є і випускники нашого ліцею”,— додає Лідія Бабій.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору