Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські мережі втрачають до 45% води, але комунальники не здаються

Калуські мережі втрачають до 45% води, але комунальники не здаються

За 2023 рік втрати зменшилися приблизно на 3% і в поточному році ця тенденція зберігається. Це, кажуть комунальники, — свідчення успішної роботи.

Ділиться Інформатор.

Дані про втрати — із офіційної відповіді на петицію щодо звільнення керівника КП “Калуська енергетична компанія” Петра Шевчука. Саму петицію, нагадаємо, не підтримали депутати Калуської міської ради. Але відповідь на петицію міська рада оприлюднила.

У документі зазначено, що виконавчий комітет петицію розглянув і “погодився з обґрунтуванням, які були озвучені депутатам міської ради”. Самі обґрунтуванні викладені на трьох сторінках. Спростовується теза зокрема про постійні перебої подачі води та загрозу припинення централізованого водопостачання та водовідведення.

“У першому кварталі 2023 року втрати води становили в середньому 48% від обсягу підйому води. Проте, на кінець того ж року, цей показник знизився на 3% до рівня 45%. Ця тенденція продовжується і у 2024 році, що свідчить про успішну роботу підприємства у напрямку зменшення втрат”, — йдеться у документі.

Далі документом спростовано ще кілька тез, які були викладені в петиції. А відтак підписом міського голови Андрія Найди остаточно засвідчено, що петиція — не підтримана.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору