Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Миколу Іваніва

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Миколу Іваніва

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Миколу Іваніва — солдата, водія 1-го відділення кулеметного взводу роти вогневої підтримки військової частини А0641.

Микола Петрович народився 29 листопада 1964 у селі Козаківка, що на Болехівщині. Тут виріс та закінчив  школу. Відтак одружився та разом з дружиною Любою оселився в Бубнищі. Разом виховали двоє дітей. До початку повномасштабного вторгнення росії працював водієм автовишки на підприємстві “ЕЛЕКТРОПІВДЕНЬЗАХІДМОНТАЖ”.

Незважаючи на проблеми зі здоров’ям, Микола Петрович з перших днів війни вступив до лав Збройних Сил України. Він був вольовим, наполегливим та принциповим військовослужбовцем, авторитетом для своїх побратимів, гарним другом для товаришів по службі.

Осколок ворожого артилерійського снаряду трагічно обірвав життя Героя 5 червня 2022 року в бою поблизу с. Богородичне Краматорського району Донецької області. Військовослужбовцю виповнилося 57 років.

Поховали військовослужбовця на кладовищі у рідному Бубнищі.

Посмертно нагороджено медаллю Івано-Франківської обласної ради “Лицар бойового чину”.

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору