Інформатор Калуш

ГРОШІ

Підприємство-банкрут з Калуша продає ще один сміттєвоз

Підприємство-банкрут з Калуша продає ще один сміттєвоз

З першого разу покупців на автомобіль не знайшлось. Тому зараз його хочуть продати на аукціоні зі зниженням стартової ціни.

Повідомляє Інформатор.

Калуське комунальне підприємство “Екосервіс” повторно виставило на продаж фургон сміттєвоз “КАМАЗ 4325” 2005 року випуску. В описі оголошення йдеться, що авто використовувалось на підприємстві за призначенням. Для того, щоб знову його експлуатувати потрібно провести ремонтні роботи, його стан відповідає інформації з фото. Знаходиться сміттєвоз у Калуші на вулиці Богдана Хмельницького, 82.

Його початкова вартість 101 тисяча 250 гривень. Особливістю процедури аукціону, за котрою продаватимуть фургон, є зниження початкової ціни допоки хтось з учасників її не зупинить. Після цього відбудеться етап закритих цінових пропозицій, де інші учасники можуть запропонувати вищу ціну, але той, хто зупинив зниження має пріоритет подати першим свою пропозицію. Переможцем стає той, хто запропонує найвищу ціну.

Прийняття пропозицій триватиме до 10 травня, о 16:40. Старт аукціону цього ж дня, о 9:55.

Нагадаємо, що КП “Екосервіс” має боргів на понад 17 мільйонів гривень. У вересні 2023 року через неспроможність виплати борів комунальне підприємство визнали банкрутом. Через це проводиться продаж усього майна підприємства. Раніше на аукціон був виставлений ще один сміттєвоз, який вдалось продати за 86 тисяч 722 гривні.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору