Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Відома українська авторка презентуватиме новий трилер у Долині | АНОНС

Відома українська авторка презентувати новий трилер у Долині | АНОНС

Цього тижня в Долину завітає письменниця, чиї книги змушують читачів тремтіти в очікуванні інтриги. З вигляду тендітна дівчина, а насправді — майстриня горору і трилерів.

Анонсує Інформатор.

У четвер, 16 травня, о 14:00, у Долинській центральній публічній бібліотеці за адресою проспект Незалежності, 19-а, відбудеться творча зустріч з відомою українською письменницею Поліною Кулаковою.

“Життя авторки розділене навпіл: з одного боку літературна творчість, з іншого — управлінська діяльність у комерційний сфері. Як стверджує сама Поліна, образний світ літератури — це для неї відпочинок від сухості цифр. Її дебютний роман “Я пам’ятатиму твоє обличчя” (2014 р.) став одним із перших трилерів у сучасній українській літературі. Загалом Поліна Кулакова є авторкою шести книжок у жанрі трилеру. Її книга “Корсо” була номінована на премію “ЛітАкцент-2017” та здобула палку прихильність читачів. Потім були не менш популярні “Дівчина, яку ми вбили”, “Усі їхні демони”, “Проти ночі” і книга, яку авторка презентуватиме незабаром – “Ти не впізнаєш мене”, — ділиться директорка бібліотеки Надія Кушнірчук.

До слова, на крайню книжку авторки чекає екранізація. Права придбала найбільша кіностудія Східної Європи “Film.UA Group”.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору