Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калушанина посадять на чотири роки за грати через продаж метадону

Калушанина посадять на чотири роки за грати через продаж метадону

Перебуваючи на лікуванні у нарколога він отримав таблетки та вирішив їх продати за 300 гривень.

Пише Інформатор, посилаючись на Калуський міськрайонний суд.

Наприкінці минулого року під час замісної терапії 32-річний калушанин отримав таблетки “МЕТАФІН ІС”

“Усвідомлюючи незаконність своїх діянь, зберігав їх при собі з метою збуту. Згодом, діючи умисно, з корисливих мотивів, перебуваючи на одній із вулиць міста збув іншій особі яка здійснювала оперативну закупівлю, за 300 грн три таблетки метадону”, — пишуть на сторінці суду.

В ході суду обвинувачений спочатку заперечував свою причетність, але після дослідження доказів визнав свою провину та просив суворо не карати.

“Суд взяв до уваги, що обвинувачений раніше не судимий, має постійне місце проживання, відсутні негативні характеристики за місцем його проживання, на обліку в лікаря психіатра не перебуває, він самостійно виховує малолітню дитину, він перебуває на обліку в лікаря нарколога, тому, призначив покарання відповідно до найнижчої межі санкції”, — зазначають працівники суду.

В результаті його визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення ч. 1 ст. 307 КК України. Йому призначили 4 роки позбавлення волі. Вирок ще не набрав законної сили й може бути оскаржений до суду апеляційної інстанції.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору