Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Болехівській громаді оголосили дні жалоби

З метою вшанування пам`яті загиблого під час виконання бойового завдання Василя Ткача, розпорядженням міського голови у Болехівській територіальній громаді оголошено Дні жалоби.

Пише Інформатор, покликаючись на Болехівську міську раду.

У Болехівській територіальній громаді 15 та 16 травня — Дні жалоби.

“Не стало люблячого батька, коханого чоловіка, найдорожчого сина, брата, вірного друга та колеги Ткача Василя Васильовича”, — йдеться  у дописі.

Чоловік став на захист рідної України з перших днів повномасштабного вторгнення. Вірно і самовіддано служив стрільцем-помічником гранатометника 3 механізованого відділення 2 механізованого взводу 3 механізованої роти військової частини А0296.

Свій останній бій Василь прийняв 2 травня під час наступальних дій противника на позиціях ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області, виявивши мужність і стійкість.

Скасовуються всі заходи та забороняється звучання розважальної музики у закладах торгівлі і ресторанного господарства, в громадському транспорті. У ці дні слід приспустити Державний Прапор України з траурними стрічками на адмінбудівлях, будівлях підприємств, установ, організацій. Підприємствам, установам, організаціям територіальної громади незалежно від форм власності рекомендовано обмежити використання музики та проведення розважальних заходів”, — наголошують у міськраді.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору