Інформатор Калуш

ТРЕШ

Ухилянт-невидимка: на кордоні з Польщею затримали прикарпатця, який хотів незаконно перетнути кордон

Ухилянт-неведимка: на кордоні з Польщею затримали прикарпатця, який хотів незаконно перетнути кордон

У пункті пропуску через державний кордон України на кордоні з Польщею «Шегині» прикордонники викрили українця, який незаконно намагався перетнути кордон.

Ділиться Інформатор, покликаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Сьогодні, 16 травня стало відомо, що 28-річний українець, у якого не було документів для офіційного перетинання державного кордону, намагався потрапити в сусідню країну у спеціально виготовленій ніші для багажу.

Попередньо, мікроавтобус марки “Мерседес”, під керуванням 24-річного жителя Прикарпаття, прибув у пункт пропуску сьогодні вранці.

“Під час заїзду транспортного засобу на територію пункту пропуску прикордонний наряд здійснив перевірку кількості осіб та зробив відмітку в контрольному талоні про те, що водій до сусідньої країни прямує один. Однак під час огляду мікроавтобуса прикордонники виявили ще й пасажира, який сховався у спеціально виготовленій ніші для багажу. З’ясувалося, що таємне посадкове місце зайняв 28-річний українець, у якого не було документів для офіційного перетинання державного кордону”, — повідомили прикордонники.

Горе-мандрівнику було відмовлено в перетинанні кордону та складено адміністративні документи за ст. 204-1.

Також водію за організацію незаконного переміщення особи через кордон загрожує кримінальна відповідальність за ст. 332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”. П

Про виявлене правопорушення прикордонники поінформували правоохоронців встановленим порядком.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору