Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Долині збирають кошти, щоб купити навчальний дрон для школярів

У Долині збирають кошти, щоб купити навчальний дрон для школярів

Дітей, які навчаються в Долинському ліцеї №7 навчатимуть літати на fpv-дронах.

Пише Інформатор, посилаючись на Тараса Сливчука Скелю.

Школярі збирають кошти для купівлі 1 дрона, додаткових батарей, пульта керування, та окуляр. Це все перебуватиме на базі Долинського ліцею №7 та використовуватиметься в навчальному процесі.

“Як би не прикро було усвідомлювати, проте війна проти російського загарбника триває понад 10 років і мабуть, не закінчиться завтра, а коли закінчиться, то все одно не приведе до абсолютного миру. Ворог не залишить спроби захопити Україну, якщо буде знати, що ми слабкі. Тільки опановуючи нові навички та здобуваючи нові знання, ми стаємо сильнішими!

Останній рік десятирічної війни з московською ордою показав, що дрони стають одним з найважливіших засобів знищення ворога. Ці пташки стали новим етапом розвитку військової справи. І ті, хто має їх в достатній кількості, мають кращі навички їх використання, тому і перемагають. Учні Долинський ліцей №7 дуже мріють, щоб така «пташка» з’явилась у їх навчальному закладі, щоб ставати на захист Вітчизни уже з набутими знаннями й навичками!”, — пише організатор збору Тарас Сливчук.

За перший тиждень збору вдалось зібрати 10 349 грн з 25 000 грн. Тому волонтери закликають долучитись до збору за реквізитами:

  • 5168 7520 9049 9776

Додатково серед учасників збору розіграють три 155-міліметрові тубуси від порохових зарядів, які розмальовані вчителями Долинської дитячої художньої школи.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору