Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Я рідного міста примножую славу”: обдарована молодь Калуша виступала у парку

“Я рідного міста примножую славу”: обдарована молодь Калуша показала свою творчість у Парку культури

Почати відзначення Дня міста сьогодні не завадила навіть повітряна тривога. Після її закінчення у парку все ж таки відбувся захід.

Ділиться Інформатор.

У п’ятницю, 24 травня, о 14 годині, у Парку культури і відпочинку ім. І. Франка розпочалося свято обдарованих дітей “Я рідного міста примножую славу”. І підтримати юних митців зійшлися сотні небайдужих калушан.

Розпочали урочисте дійство з хвилини мовчання за полеглими Героями.

Опісля розпочалась мистецька програма. Першими виступили ансамбль народного танцю “Веселі гуцулята” та зразковий театр пісні “Гармонія”. Також милував своєю творчістю зразковий театр танцю “Фламінго”. Завершилась програма виступом калуського зразкового духового оркестру “Золоті сурми”.

Окрім вже традиційних атракціонів та урочистої програми заходу, тут можна було сьогодні ще й позмагатися з молодими гросмейстерами у шахах та шашках. До слова, мета такої атракції — зібрати донати на потреби ЗСУ.

Також міський голова Калуша нагородив юних калушан подяками та грошовими винагородами за значні успіхи в навчанні та зайняті призові місця на конкурсах та олімпіадах міських, обласних та всеукраїнського рівнів.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору