Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Зірка “Дитячого Євробачення” зустрінеться з фанами у Долині | АНОНС

Зірка "Дитячого Євробачення" зустрінеться з фанами у Долині | АНОНС

Цими вихідними у Долині відбудеться унікальний захід з зіркою минулорічного “Дитячого Євробачення”. 

Анонсує Інформатор.

В суботу, 1 червня, о 13:00 у КЗ “Центр культури і мистецтв”. Міський Будинок культури в місті Долина, пройде фан-зустріч з переможницею українського нацвідбору “Євробачення 2023” — Анастасією Димид.

Зустріч приурочено до Міжнародного Дня захисту дітей.

Нагадаємо, що Анастасія ввійшла в п’ятірку кращих на “Дитячому Євробаченні 2023”, також вона стала лауреаткою I премії “Чорноморські Ігри 2023”.

“Насправді, дуже вагалися щодо проведення фан-зустрічі, але коли побачили й почули яка кількість людей хочуть цієї події то вирішили організувати. Для Насті – це дуже важлива подія, адже це перша її така зустріч. Ми неймовірно всі хвилюємося, але сподіваємося все пройде в щирій відкритій атмосфері. Адже Настя дуже любить і поважає своїх фанів. На заході гостей очікує спілкування з Настею, виконання авторський пісень (Квітка, Веснянки) а також кавери пісень відомих виконавців, прозвучить народна пісня з Етногуртом “Афини” в якому співає Настя. Наша зірочка розповідатиме про свої перші кроки у співі, шлях до Дитячого Євробачення, про вокальні конкурси, про свої вподобання і життя. Також буде фотосесія та автограф-сесія. Ми організуємо розіграш подарунків для найкращих знавців творчого шляху Насті й буде подарунок для найактивнішого фана”, — розповіла Галина Курус, викладачка вокалу.

“На закінчення зустрічі виконаємо спільно пісню “Квітка” та проведемо з фанами масовий флешмоб. Фан-зустріч носить благодійний напрям, адже Анастасія дуже хоче допомогти нашим Героям, тому планується продаж сувенірів які Настя робила власноруч (чокери, браслетики тощо). Квитки в перших рядах будуть платні, але вхід вільний. Таким способом Настя хоче зібрати кошти й підтримати ЗСУ. Всі зібрані кошти будуть передані на потреби наших військових”, — додає вона.

До теми: Євробачення, спільний трек з Hardkiss і контрабас — етногурт з Долини підкорює серця українців

Вас також може зацікавити: Етногурт “АFuNu” та “Довжанські дзвіночки” здобули творчі перемоги на фестивалі веснянок та гаївок

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору