Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Команда з Калущини здобула Кубок Івано-Франківської області з футболу

Мова йде про команду із c. Верхня — Blago-Юність, яка у овертаймах все ж дотиснула свого суперника — НК “Пробій” (Городенка) та виборола Кубок Івано-Франківської області з футболу. Для команди із Калущини — це другий кубок поспіль, адже у минулому сезоні верхнянська команда здолала черніївський “Ураган” у серії післяматчевих пенальті із рахунком 4:3.

Ділиться Інформатор, покликаючись на пресслужбу ФК “Blago-Юність”

Перша половина зустрічі, за повідомленням пресслужби верхнянської команди, пройшла у доволі спокійному темпі, із мінімальною кількістю моментів та гострих атак з обох сторін. У другому таймі команди також зберігали виважений та спокійний темп гри. Воно й не дивно, адже будь-яка помилка могла коштувати кубка області.

Фото: Василь Федорів

Наприкінці основного часу, гравці “Blago-Юність” мали чудову можливість відкрити рахунок у матчі, але сейв голкіпера “Пробою” перевів гру у овертайми. В цілому, команди зберігали обережний темп гри, що позначилося у першому овертаймі, який також завершився безрезультатно. Однак, другий овертайм змусив гравців обох команд активізувати свої атакувальні дії та почати ризикувати. Це зрештою вдалося команді із Калущини, яка на 113 хвилині поєдинку все ж змогла вийти вперед – автором єдиного і переможного голу у матчі став капітан верхнянців — Віталій Турчанський, який забив дивовижний гол, перекинувши мʼяч за голову голкіпера суперників.

“У другому овертаймі на 113 хвилині матчу підопічні Мотуза нарешті награли на свій забитий мʼяч, автором якого став капітан Турчанський. Саме цей єдиний мʼяч і став сьогодні вирішальним: Blago-Юність мінімально обігрує «Пробій» та завойовує перший омріяний трофей в сезоні!”, – йдеться у дописі ФК “Blago-Юність”

У підсумку, ФК “Blago-Юність” перемагає ФК “Пробій” із Городенки та здобуває Кубок Івано-Франківської області з футболу.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору