Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Калуській міській раді склала присягу нова депутатка

У Калуській міській раді склала присягу нова депутатка

На місце депутатки, яку позбавили мандата, прийшла представниця партії “УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка”.

Повідомляє Інформатор.

Новою депутаткою стала Добровольська Галина Богданівна. Сьогодні, 30 травня на сесії Калуської міської ради вона зачитала присягу й офіційно зареєструвалась для повноцінної участі у засіданні. Окремим рішення міської ради нову депутатку ввели до складу комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики.

Також голова фракції “УДАР” Олег Нижник привітав нову депутатку букетом квітів. Тепер до складу депутатського корпусу входитимуть троє представників від “УДАРу”.

Нагадаємо, що раніше представників партії направляли до Калуської ТВК заяви про відкликання Полянську Наталію Євгенівну зі складу Калуської міської ради. Згодом в результаті судових процесів суд визнав виборчу комісію бездіяльною та примусив прийняти рішення про визнання наступного за черговістю кандидата у списках партії депутатом Калуської міськради, Наталію Полянську позбавити депутатського мандата.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору