Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Два дублі у першому таймі: команда з Калущини достроково стала чемпіоном області з футболу

“Blago-Юність” (Верхня) — достроковий чемпіон Івано-Франківської області з футболу. Команді вдалося переграти вдома у передостанньому турі Чемпіонату області надвірнянський “Бескид” із рахунком 5:0. 

Ділиться Інформатор, покликаючись на пресслужбу ФК “Blago-Юність”

У 21 турі Чемпіонату області, команда із Калущини вдома приймала ФК “Бескид” із Надвірної.  У першій 15-хвилинці матчу, господар мали чудову нагоду, однак реалізувати свої атаки вдалося на 17 хвилині матчу. Автором першого голу став Олег Мізерник. За неповних 10 хвилин, Мізерник оформив дубль, забивши “Бескиду” другий м’яч на 26 хвилині.

На цьому “Blago-Юність” не зупинилася. Ще до кінця першого тайму наколотила у ворота суперників 2 м’ячі. До дубля Мізерника в першій половині першого тайму, додався дубль Віталія Турчанського, який забивав на 33 та 44 хвилинах відповідно. Фактично можна говорити про те, що команда із Калущини оформила комфортну перевагу ще у першому таймі.

Пресслужба “Blago-Юність” повідомила, що надвірнянці попри розгромний рахунок не втрачали віри у себе та шукали свої можливості, аби відзначитися у воротах господарів:

“Варто зазначити, що всупереч рахунку на табло стадіону, футболісти Бескиду не втрачали віри й намагалися йти в атаку, комбінуючи й створюючи моменти”, — резюмує пресслужба команди господарів.

На 53 хвилині матчу, Олег Куртяник встановив остаточний рахунок у матчі — 5:0

Фото: ФК “Blago-Юність” (Верхня)

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору