Інформатор Калуш

ВЛАДА

Міська рада шукає експертів для оцінки вартості комунального приміщення у Калуші

Міська рада шукає експертів для оцінки вартості комунального приміщення у Калуші

Спеціальна комісія повинна буде оцінити вартість комунального приміщення площею понад 200 квадратних метрів, яке планують продати на аукціоні.

Пише Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Управління комунальної власності Калуської міської ради в пошуку суб’єктів, які зможуть оцінити приміщення колишнього теплопункту, що знаходиться на вулиці Рубчака. Відтак управлінці проведуть спеціальний конкурс на який допускатимуть претендентів, які діють на підставі чинного сертифіката суб’єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами:

  • “Оцінка об’єктів у матеріальній формі”;
  • “Оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості, у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них”.

Охочим увійти в комісію на участь в оцінці майна потрібно подати:

  • заяву на участь в конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності;
  • документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом з інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та оцінювачів, які залучаються до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна;
  • копію сертифіката суб’єкта оціночної діяльності; інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом.

“Конкурсна пропозиція претендента на об’єкт  подається в запечатаному конверті й має містити пропозиції щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням таких робіт, а також строку їх виконання. На конверті необхідно зробити відмітку: “На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності”, а також зазначити назву об’єкта, на який подано заяву на участь у конкурсі, та назву суб’єкта господарювання, який подає заяву”, — пишуть в міськраді.

Усі потрібні документи в управління комунальної власності потрібно подати до 16 години, 21 червня. Конкурс відбудеться 24 червня, о 14:00, в приміщенні управління комунальної власності Калуської міської ради за адресою: м. Калуш вул. Підвальна, 20.

Нагадаємо, що нещодавно підприємець Юрій Кузь звернувся до міської ради із заявою про бажання викупити приміщення колишнього теплопункту, що знаходиться на вулиці Рубчака. За словами начальника управління комунальної власності Олександра Челядина, споруда потребує значних вкладень, тому орендарів на неї досі не знайшлось. Тим часом будівля руйнується і стає об’єктом зацікавлення уже зовсім іншої категорії представників громади.

Рішенням сесії Калуської міської ради будівлю включили до переліку об’єктів комунальної власності громади, що підлягають приватизації у 2024 році.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору