Інформатор Калуш

ТРЕШ

Двох мешканців Перегінської громади судили за перевезення наркотиків

Двох мешканців Перегінської громади судили за перевезення наркотиків

Під час зупинки автомобіля правоохоронці виявили у них майже 3,5 грама особливо небезпечної психотропної речовини.

Повідомляє Інформатор.

За інформацією Калуської окружної прокуратури вони за попередньою змовою придбали наркотик для спільного споживання. В інтернеті знайшли відповідне оголошення й перерахували кошти продавцю, який не відкривав своєї особи. Після цього він надіслав чоловікам координати закладки, де знаходиться речовина. Чоловіки направились в зазначене місце й забрали незаконний товар. Згодом під час зупинки автомобіля для перевірки документів правоохоронці виявили наркотики.

За висновком експертів, в закладці містилось 3,131 грама особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено під назвою PVP.

“Рожнятівським відділом Калуської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителів Перегінської ТГ Калуського району, у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 309 КК України (незаконне придбання, зберігання та перевезення психотропної  речовини без мети збуту за попередньою змовою групою осіб, вчинене у великих розмірах)”, — зазначають на сторінці прокуратури.

10 червня Рожнятівський районний суд визнав чоловіків винними за інкримінованою їм статтею. Проте врахувавши, що вони раніше не притягались до кримінальної відповідальності виніс покарання у вигляді штрафу в розмірі 51 000 гривень.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору