Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Матч останньої надії”: ФК “Гарда” – “Blago-Юність” | ФОТОРЕПОРТАЖ

День батька, у Калуші відзначають футбольно. На “Хіміку” у останньому турі боряться за перемогу ФК “Гарда” та ФК “Blago-Юність” (Верхня)

Ділиться Інформатор

16 червня, Калуш, 12:00. Стовпчики термометра показують +23 градуси тепла. У Калуші спекотно у всіх значеннях – на футбольному полі та по погоді. Це видно по тому, що глядачі шукають прихистку у тіні, біля дерев та на трибуні. Болбої сидять босі та лускають насіння соняшника. Та попри це, компанії старших дідів тягнуть “моцну сотку”. Все у традиціях калуського стадіону…

На полі не менш спекотно, спека відчуваються на атаках, які важко вдаються обом командам. У господарів можливості відкрити рахунок у матчі мали Андрій Рибатчин та Святослав Мельник, але воротар гостей Роман Герич на місці.

Гостро пробивали й гравці “Blago-Юність”. Удари в ствір воріт на рахунку Віталія Турчанського та Олега Мізерника. Гості старалися закинути за спину захисників “Гарди”, але воротар калушан Богдан Кузів на місці.

Посеред першого тайму арбітр робив декілька зупинок на пиття води. Перший тайм завершився сухою нічиєю.

У другому таймі, чемпіони області почали активніше атакувати ворота Кузіва. Гарда відповідала своїми випадами. На 58 хвилині нападник калушан Тарас Пецків мав чудову нагоду відкрити рахунок, але Роман Герич добре зіграв на виході, добивання Андрія Рибатчина – повз ворота.

Команди обмінювалися атаками. Хороший момент мав Святослав Мельник на 64 хвилині, пробивши біля поперечки воріт. На 70 хвилині ушкодження отримав нападник “Гарди” Тарас Пецків. Вже за декілька хвилин, Олександр Олійник, на 74 хвилині матчу, мав хорошу можливість вивести калушан вперед.

Рахунок у матчі був відкритий на 79 хвилині гравцями “Blago-Юність”. Деб’ютним голом за свою команду відзначився Олексій Плотко. На 82 хвилині Андрій Оленич подвоїв перевагу гостей. Однак, на цьому гравці “Blago-Юність” не зупинилися і вколотили на 90+2 хвилині третій м’яч у ворота Богдана Кузіва. Автором забитого м’яча став Олег Мізерник.

Гарда поступається, а “Blago-Юність” доводить свій чемпіонський статус.

 

Нагору