Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанка потребує коштів на лікування | РЕКВІЗИТИ

Жителька Калуша звернулася за допомогою до волонтерів та небайдужих людей . Потребує коштів на лікування раку шийки матки. 

Розповідає Інформатор

Про це повідомила Голова правління благодійного фонду “Крила підтримки” Аліна Бігун на своїй сторінці у Facebook. Зокрема, жінці необхідно оплатити компютерну томографію вартістю 2600 грн, МРТ — 4 800 грн та наркоз, що вартує 3 000 грн.

“До мене звернулася жінка, Любомська Світлана Іванівна, яка має термінову потребу в допомозі збору коштів на повторне лікування та оперативне втручання по онкології: рак шийки матки. Потрібно оплатити обстеження КТ 2600 грн., МРТ 4.800 грн., наркоз 3000 грн. Всі довідки, виписки та направлення надані. 

Дякую тим, хто відгукнувся минулого разу, на рахунок за 3 дні поступило 1500 грн, але, на жаль, цього замало. Давайте допоможемо, адже це термінове питання щодо життя і здоровʼя”, — розповіла Аліна Бігун

У коментарі Інформатору, голова правління жіночого фонду “Крила підтримки” Аліна Бігун повідомила, що спочатку звернення жінки було опубліковано у внутрішньому чаті  фонду і за добу вдалося зібрати близько 1 500 грн, але цього замало:

“Я спочатку скинула у нашу внутрішню групу “Крила підтримки”. Там небагато, 250 людей. Буквально за добу їй 1500 поступило, але це замало. У неї критична ситуація, у неї лише два тижня”, — поділилася Аліна Бігун

Про саму жінку, Аліна Бігун говорить, що вона є порядною і їй варто допомогти:

“Вивчила я людину. Зрозуміла, що ця жінка порядна, тобто, що тут можна допомогти. Тут я можу інформуванням допомогти. Вона дуже обережна, делікатна жінка”, — сказала голова правління жіночого фонду “Крила підтримки”

До цього, за словами Аліни Бігун, місцева жителька зверталася до міської ради. Тоді на першу операцію, за виписками, міська рада виділила їй 4 тис. гривень. Однак цього було замало. Тому вона звернулася за допомогою до усіх небайдужих.

 

Надаємо реквізити жінки, за якими можна надіслати кошти на лікування:

Pахунок — 262066400962527260. Номер картки — 5168 7451 5943 8958

Довідка про лікування, надана місцевій жительці

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору