Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Помер директор Войнилівського ліцею Іван Тиніц

Вчора ввечері стало відомо, що 19 червня після важкої недуги зупинилося серце Івана Андрійовича Тиніца, що з 2004 року був директором Войнилівського ліцею. 

Ділиться Інформатор, покликаючись на Войнилівську територіальну громаду

Іван Андрійович Тиніц спочатку був вчителем Довпотівської ЗОШ І-ІІ ст., а з 2004 року — директором Войнилівського ліцею.

Окрім цього, був депутатом V демократичного скликання Калуської районної ради, депутат VІІ і VІІІ демократичних скликань Войнилівської селищної ради, член виконавчого комітету V,VІ, VІІ демократичних скликань, активний громадський діяч.

“Іван Андрійович був прикладом безмежної мудрості, доброти і позитиву. Глибока людяність, інтелігентність, життєлюбство і оптимізм завжди вирізняло його з-поміж інших. Завдяки досвіду, знанням і цілеспрямованості. Він користувався авторитетом серед мешканців нашої громади.

Особливу повагу заслужив своєю багаторічною і самовідданою працею на освітянській ниві та в місцевому самоврядуванні, за що йому велика шана і подяка.

Ми втратили товариша, однодумця і соратника, але назавжди збережемо памʼять про цю світлу Людину і будемо пишатися, що мали за честь жити і працювати поруч.

Світла памʼять про Івана Андрійовича назавжди залишиться у наших серцях, а його імʼя – в історії нашої громади.”, – повідомили у Войнилівській територіальній громаді

Парастас відбудеться сьогодні, 21 червня (пʼятниця) о 20:00 за адресою: с. Довпотів, вул. Черемшини, 22.

Чин похорону відбудеться 22 червня (субота) о 14:30.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору