Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Дива не сталося: збірна України з футболу покидає Євро 2024

Сьогодні, 26 червня, збірна України зіграла свій третій поєдинок у рамках групового етапу Євро 2024 р. Нашим хлопцям не вдалося здолати збірну Бельгії. Нічия у паралельному матчі, як і сухі нулі проти Бельгії відправляють нашу збірну додому.

Ділиться Інформатор.

Кожен українець розуміє важливість даного матчу. Виграємо у бельгійців – проходимо далі. Програємо – їдемо додому. Із самого початку, наша збірна розпочала штурм воріт бельгійців. Збірники не давали бельгійцям грати у свій футбол.

На 7 хвилині матчу чудову нагоду відкрити рахунок у матчі мав Ромело Лукаку, але Анатолій Трубін – на місці. На 13 хвилині, суперники України мали два послідовні кутові, однак безрезультатні.

Перший хороший удар від українців був пробитий на 20 хвилині – Роман Яремчук пробивав по воротах. Хвилиною пізніше, львівʼянин Роман Яремчук скористався помилкою бельгійців та здійснив хороший пас на нападника нашої збірної – Артема Довбика, який пробив повз ворота.

Два хороші удари у ствір воріт – це хороший знак, адже попри тиск суперника, нашим хлопцям потрібно було шукати можливості забити мʼяч у ворота збірної Бельгії.

29 хвилина матчу — подача Віталія Миколенка і досить гострий удар Романа Яремчука. Станом на ту хвилину, Словаччина у паралельному матчі перемагала Румунію із мінімальним рахунком, що є важливою ланкою для проходження України у плей-оф.

З цього приводу Брутальний Футбол жартував і пропонував завершувати матчі нашої групи на такій ноті. Жарт, але доля правди присутня.

Джерело: Брутальний Футбол

Однак, для нас важлива лише перемога. В цілому добре, що українці шукали свої моменти і можливості. Головне регулярність, а гол згодом пройде. Георгій Судаков мав свій момент на 34 хвилині, але мʼяч у руках голкіпера. Але це атака, яка була доведена до логічного кінця. Просто вбивчий момент мав Яремчук на 42 хвилині, але вирішив здійснити пронизну передачу, на яку не відгукнувся Артем Довбик.

Перший тайм завершився сухо, без забитих мʼячів. Другий тайм вирішить долю збірної України на цьогорічному Євро. Або ми пройдемо далі, або як казав один із вболівальників: “збираємо рюкзак та їдемо додому”.

Другий тайм. Бельгійці взяли активно атакувати ворота українського голкіпера. Вже на 52 хвилині, вони мали небезпечний момент біля воріт Трубіна та чудову можливість відкрити рахунок у матчі.

Виключення електроенергії внесло свої корективи у перегляд матчу. У Калуші багато фанатів збірної були змушені вийти на вулиці, аби хоча б трішки зловити мережу і глянути який рахунок на табло. Нагадує середину ХХ ст., коли люди намагалися саморобними антенами зловили сигнал трансляції футболу. Здебільшого це був закордонний сигнал.

 

Станом на 60 хвилину рахунок у матчі України та Бельгії не був відкритий. Можливість зіграти у плей-оф Євро 2024 повільно вислизала з рук української збірної з футболу

На жаль, Віталій Миколенко знову зазнав пошкодження. Без сумніву кращим гравцем у складі збірної України є Анатолій Трубін. Велику кількість сейвів здійснив голкіпер донецького “Шахтаря” та збірної України з футболу.

Чудовий сейв він здійснив на 72 хвилині матчу. Дві хвилини пізніше, Артем Довбик мав мега-момент, однак на заваді забитому голу став захисник збірної Бельгії.

78 хвилина матчу — Георгій Судаков чудово пройшов вглиб захисту Бельгії та віддав пас на нападника Артема Довбика, який вирішив пробити по ворота, але мʼяч пройшов повз ворота.

Навіть кіт не витримав лихої долі – виключення світла та сухого рахунку у матчі. Вирішив трішки освіжитися на вулиці.

Георгій Судаков мав вбивчий момент на 90+1 хвилині матчу. Матч як і надії на прохід у плей-оф тануть на очах. Бельгійці тягнули час як могли. Це логічно, адже час грає на їх користь.

Дива не сталося. У паралельному матчі словаки і румуни як і ми зіграли у нічию. За підсумком 3 матчів, Україна покидає Євро.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

 

 

Нагору