Інформатор Калуш

ТРЕШ

Кухонним ножем у спину. В Рожнятові судитимуть чоловіка, який ледь не позбавив дружину життя

Кухонним ножем у спину. В Рожнятові судитимуть чоловіка, який ледь не позбавив дружину життя

На даний час кримінальне провадження перебуває на розгляді в суді. Сам злочин було скоєно в квітні цього року.

Повідомляє Інформатор.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 30 квітня цього року чоловік на побутовому ґрунті вчинив конфлікт зі своєю дружиною. Знаходилися вони у цей момент за місцем свого проживання, у приміщенні літньої кухні. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

“Під час вказаного конфлікту чоловік умисно наніс потерпілій удар кухонним ножем в спину, спричинивши їй тілесні ушкодження по задній поверхні 3-5 міжребер’я по лінії пара вертикалі у вигляді травми грудної клітки з проникаючою колото-різаною раною грудної клітки зліва та лівобічним гемопневмотораксом, що викликало необхідність проведення операції, та згідно висновку судово-медичної експертизи відноситься до тяжких тілесних ушкоджень, як таких, що є небезпечними для життя у момент спричинення”, — повідомили у Калуській окружній прокуратурі.

Наразі до Рожнятівського районного суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно 66-річного мешканця Калуського району за ознаками кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України  (умисні тяжкі тілесні ушкодження, які є небезпечними для життя в момент спричинення. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

ФОТО ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору