Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калуську депутатку визнали винною в суді. Отримала хабар за підробку документів

Калуську депутатку визнали винною в суді. Отримала хабар за підробку документів

Заступниці директора Калуської міської лікарні, депутатці Калуської районної ради від “Батьківщини” Богдані Кудлі, яка минулого року вимагала у пацієнта хабар за медичні документи, суд врешті виніс вирок.

Розповідає Інформатор, покликаючись на КУРС.

Нагадаємо, що жінку було затримано 21 червня 2023 року під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 6000 гривень. Дану суму вона вимагала за медичні документи, на підставі яких ВЛК (військово-лікарська комісія, – ред) повинна була визнати чоловіка тимчасово непридатним до військової служби за станом здоров’я.

Відомо, що у ході досудового розслідування обвинувачена уклала з прокурором Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону угоду про визнання винуватості.

На цьому тижні судом було затверджено угоду. Також суд визнав Богдану Кудлю винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (прийняття неправомірної вигоди), та призначив покарання у виді 34 000 гривень штрафу. А також заборонив їй два роки обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій в закладах охорони здоров’я державної та комунальної форм власності.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору