Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Для мешканців прихистку у Войнилові хочуть облаштувати місце відпочинку. Потрібні матеріали

Для мешканців прихистку у Войнилові хочуть облаштувати місце відпочинку.

Благодійна організація закликає всіх небайдужих стати підтримкою для мешканців прихистку (а це, переважно, ВПО похилого віку) у нелегкий час. Допомогти можна матеріалами або фінансово. Будь-яка допомога — цінна.

Повідомляє Інформатор.

“Прихисток, який є захистом та опорою для ВПО похилого віку, зараз потребує допомоги в облаштуванні місця відпочинку для жителів шелтеру.  Якщо у вас є в наявності непотрібні нові або б/у в гарному стані матеріали для облаштування місця відпочинку (парасольки, стільці та столи), будемо безмежно вдячні за вашу допомогу!” — йдеться у дописі на сторінці організації Карітас. Івано-Франківськ

Повідомляється, що прилегла територія прихистку не має належних лавочок, столів, також відсутні й парасольки, щоб сховатися від сонця. Своїх додаткових коштів на облаштування місця відпочинку організація не має, тому сподівається на допомогу добрих та чуйних людей, хто може доєднатися до доброї справи.

Прихисток опікується близько 40 особами похилого віку, які втратили свої домівки й потребують сторонньої допомоги. Майже весь час люди проводять у приміщенні прихистку, не маючи можливості перебувати на свіжому повітрі. Багато хто з внутрішньо переміщених осіб має проблеми з руховим апаратом. Щоб дати їм можливість подихати свіжим повітрям і побачити зелень не з вікна прихистку, а наживо, потрібно облаштувати місце, де вони зможуть посидіти, почитати книгу або просто порадіти літньому сонечку.

Якщо у вас є хоч найменша можливість допомогти або знаєте, хто це може зробити – телефонуйте за номером: (066) 443-35-66.

Пожертви можна надсилати за реквізитами:

БО «БФ «Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ»
ЄДРПОУ 13652164
IBAN UA 71 325365 0000002600903809263
У АТ «Кредобанк»

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору