Інформатор Калуш

ГРОШІ

З бюджету Калуша готові оплатити стерилізацію ще 30 кішок та 97 собак

З бюджету Калуша готові оплатити стерилізацію ще 30 кішок та 97 собак

Управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради проводить закупівлю послуг з ветеринарно-санітарного обслуговування тварин. Бюджет закупівлі — 180 тисяч гривень.

Повідомляє Інформатор.

В системі Prozorro оприлюднено інформацію про відповідні відкриті торги з особливостями. Наразі відомо, що ФОП Головчак Назарій Іванович готовий виконати увесь обсяг замовлення за 179 тисяч 950 гривень та очікує на рішення замовника.

Відповідно з проєктом договору, який буде чинним до кінця поточного року, планують простерилізувати 25 собак вагою до 10 кілограмів, 72 собак вагою від 10 кілограмів та 30 кішок. Крім того, у планах — вакцинація 100 тварин від сказу й біркування такої ж кількості чотирилапих. Певні витрати передбачені і на відлов 30 тварин.

До теми: 800 тисяч гривень — на безпритульних тварин Калуської громади

Зазначимо, що на початку цього року із цим самим підприємцем вже був укладений схожий договір (на суму в 350 тисяч гривень). Ним було передбачено стерилізацію 50 собак вагою до 10 кілограмів, 160 собак вагою від 10 кілограмів та 40 кішок, а також вакцинацію від сказу та біркування 210 тварин і відлов 50-ти чотирилапих.  Термін дії цього договору — до кінця 2024 року.

Тож, зараз можна припустити, що в місті збільшили плани щодо стерилізації та вакцинації тварин на цей рік. З огляду на кількість дописів у соцмережах про покинутих цуценят, кошенят та дорослих тварин, це виглядає не дивним.

Нагадаємо, що про дні безкоштовних стерилізацій тварин на притулку чи в селах громади волонтери калуського “Дому Сірка” регулярно інформують у своїх соцмережах. Анонсує їх й Інформатор. Закликаємо стежити за цими анонсами та привозити собак і кішок на відповідні процедури. Лише таким способом можна боротися з неконтрольованою народжуваністю нових хвостатих безхатьків.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору