Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанин знущався над матір’ю. Чоловіка засуджено до обмеження волі

Чоловік протягом тривалого часу здійснював психологічне насильство над власною матір’ю. Його неодноразово притягували до адміністративної відповідальності, однак калушанин продовжував здійснювати протиправні дії стосовно матері. 

Ділиться Інформатор, покликаючись на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

Калуський міськрайонний суд за поданням Калуської окружної прокуратури визнав 36-річного калушанина винним у вчиненні домашнього насильства та порушенні правил адміністративного нагляду (ст. 126-1, ст. 395 КК України).

“В суді доведено, що чоловік тривалий час систематично вчиняв щодо своєї матері психологічне насильство. Він ображав матір нецензурною лайкою та принижував, що погіршило якість її життя та заподіяло шкоду психологічному здоров’ю.”, — йдеться у дописі обласної прокуратури.

До слова, попри неодноразове притягнення до адмінвідповідальності, чоловік не виправився та продовжував психологічне насильство над матір’ю. Окрім цього, порушив правила адміністративного нагляду, встановлені ухвалою суду.

Чоловіку призначили покарання у вигляді обмеження волі на строк 1 рік та 6 місяців. Як повідомили у прокуратурі, вирок не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору