Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Біля Студінки підрядник переробляє вже відремонтовану дорогу | ФОТО

Біля Студінки підрядник переробляє вже відремонтовану дорогу | ФОТО

Після того, як на ділянці були виявлені просідання, дорожники пообіцяли з’ясувати причини та ліквідувати недоліки.

Сьогодні у Службі відновлення в Івано-Франківській області Інформатору повідомили, що робота вже проведена. Підрядна організація виправила все своїм коштом.

“На дорозі Р-84 Бібрка — Калуш — Бурштин біля Студінки усувають недоліки, виявлені інспектором Служби відновлення в Івано-Франківській області. Нагадуємо, що на цій ділянці із сильно зношеним дорожнім покриттям у Службі прийняли рішення провести ліквідацію аварійної ямковості локальними картами. Відповідні роботи були проведені минулої суботи. Однак через неправильну експлуатацію (проїзд великовагового транспорту по щойно влаштованому асфальтобетону) на одній із ділянок виявлено просідання. Підрядна організація ТОВ “ПБС” ліквідувала недолік власним коштом”, — повідомили у Службі відновлення області.

Нагадаємо, йдеться про ділянку дороги між селами Студінка та Середній Бабин. Там буквально минулого тижня зробили ремонт. Але вже за лічені дні читачі почали ділитися світлинами з потрісканим покриттям.

До слова, на дорогах державного значення Івано-Франківщини триває будівельний сезон. Цього тижня бригади підрядної організації проводять ліквідацію аварійної ямковості гарячим асфальтобетоном і пневмоструменевим методом на ділянці дороги від Косова до Рожнева, від Буковецького перевалу в напрямку Косова, а також на дорозі Р-84 Бібрка – Калуш – Бурштин (у напрямку Рогатина), Т-09-06 Івано-Франківськ – Бистриця (на об’їзній Надвірної) та Т-09-07 Залуква – Боднарів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору