Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Іздрик-художник. У Івано-Франківську відбулась незвичайна подвійна виставка

Іздрик-художник. У Івано-Франківську відбулась незвичайна подвійна виставка

Дві виставки, які існують окремо одна від одної, перетнулися в одному просто на один день. Одна з них належить ветерану російсько-української війни Богдану Бунчаку, а інша — легендарному Іздрику.

Ділиться Інформатор, покликаючись на колег з Івано-Франківська.

26 липня в Асортиментній кімнаті Івано-Франківська відбулася презентація відеороботи “Ти навіть не намагаєшся” Богдана Бунчака. На неї завітав і маестро слова з Калуша.

“Вони для мене символізують взагалі в який трагічний час ми живемо, що кожне покоління має жертвувати собою, своїм тілом через тоталітарні системи й там, і там ті тоталітарні системи ідуть від росії”, — розповідає кураторка виставки, Альона Каравай.

Дівчина також зазначає, що ці дві роботи поєднані наближенням до смерті з різних причин. У Юрія Іздрика це через лікарню, адже під час повномасштабного вторгнення він сильно захворів на ковід.

“Він казав, що не думав, що під час повномасштабної війни можна захворіти на ковід, але як виявилося можна”, – ділиться Альона.

За словами Альони Каравай художники не завжди відображають кінець життя трагічно і пафосно. Наприклад, Юрій описує це іронічно, а от Богдан — жартами, особливо, полюбляє чорний гумор.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору