Калуш До сайту

У Калуші судили чоловіка, який побив доньку та колишню дружину

Інцидент трапився близько місяця тому, коли колишня дружина прийшла до чоловіка забирати доньку. В суді, обвинувачений у нанесенні легких тілесних ушкоджень калушанин, свої дії пояснював так: не стримався.

Інформатор розповідає подробиці.

Йдеться про уродженця Калуша, який є є фізичною особою підприємцем, з вищою освітою, розлучений і раніше не судимий. Згідно з матеріалами справи, 20 червня цього року близько 23:00 він перебував за місцем свого проживання — в квартирі. У цей час колишня дружина прийшла забирати доньку…

Що стало причиною раптової сварки між колишнім подружжям невідомо, але ситуація переросла у штовханину. Чоловік наніс декілька ударів кулаком в ділянки правої та лівої руки жінки. в цей час донька спробувала вибігти із квартири, але батько вдарив і її.

“…наніс один удар долонею руки в ділянку голови справа, а саме в лобну ділянку”, — зазначено у справі

В результаті в доньки залишився синець на голові, а у її матері — синці на обох руках. Експерт кваліфікував ці побої як легкі тілесні ушкодження.

У судовому засіданні обвинувачений визнав вину у вчиненні кримінального правопорушення в повному обсязі. Пояснив, що не зміг стримати свої емоції і наніс декілька ударів кулаками колишній дружині та один раз вдарив свою дочку. Шкодував. Просив у потерпілих вибачення за свою поведінку, а суд — не карати суворо. Обіцяв подібного більше не вчиняти.

Калуський міськрайонний суд присудив йому 100 годин громадських робіт.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08