Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Із машини, на якій калуський депутат Барнич скоїв смертельне ДТП, хочуть зняти арешт

Вкотре судове засідання по справі депутата Барнича переноситься. Цього разу через неявку до суду представника потерпілої сторони.

Ділиться Інформатор, покликаючись на “Вікна”

Суддя у справі Любомир Юрчак повідомив, що представник потерпілої сторони Іван Свинтицький зателефонував незадовго до початку судового засідання та попросив відкласти розгляд справи. Адже його терміново викликали у апеляційний суд. На що два адвокати та прокурор не висловили заперечень.

Водночас, Сергій Любчак, один із адвокатів, подав до суду клопотання про допит свідків, проте через відсутність потерпілої сторони він не відбувся. До слова, до суду з’явилася Тетяна Тодорчук, яка є представницею власника автівки, на якій було здійснено ДТП, який хоче зняти арешт із авто.

За підсумками сьогоднішнього засідання, суддя переніс розгляд справи на 28 серпня. У червні, Інформатор писав, що розгляд справи Барнича було перенесено на півтора місяця через завантаженість адвокатів.

Додамо, що майже рік тому, 26 жовтня 2023 рокуна автодорозі Н-10 “Стрий — Чернівці” між селами Голинь та Пійло трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля “VOLVO XC — 60” вчинив наїзд на велосипедиста, 76-річного мешканця села Пійло, який від отриманих травм помер на місці скоєння ДТП.

Як пізніше стало відомо, 37 річним водієм, у якого в крові виявили 1,12 проміле алкоголю виявився депутат міської ради — Тарас Барнич.

До теми Депутат Барнич, який скоїв смертельну ДТП, тепер не зможе виїжджати з села

Під заставу калуського депутата Тараса Барнича відпустив Івано-Франківський міський суд

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору