Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Локація “кінотеатр”: у Долині волонтери щомісяця відправляють воїнам десятки посилок | ФОТО

Локація "кінотеатр": у Долині волонтери щомісяця відправляють воїнам десятки посилок | ФОТО

Героїчні волонтери з міста Долини. Їхня локація — у кінотеатрі. Жінки плетуть тут сітки з 2014 року — відколи почалась війна!

Пише Інформатор.

Працюють суто на волонтерських засадах у своєму бажанні до перемоги. Допомога — лише адресна, відповідно до потреб хлопців, які до них звертаються по допомогу. Конкретно знають, яка сітка має бути, куди вона їде і як буде використана.

Від початку жінок було дуже багато, розповідають волонтери на місці. Зараз, кажуть, люди втомилися і їх залишилося значно менше. Але це тих, хто залишився, не зупиняє.

Шиють у кінотеатрі маскувальні костюми, костюми для снайперів і для розвідки, маскувальні кікімори, сумки на дрони, носилки-волокуші. Дбають і про те, щоб воїни були ситими: готують сухі борщі й супи, роблять вівсянку із сухим молоком та родзинками, а ще — вітамінні перекуси із сухофруктів та горіхів. Також — шиють та складають аптечки. Словом — роблять все можливе та неможливе, щоб допомогти нашим воїнам.

Скільки допомоги відправили за увесь цей час — не злічити: лише за липень поточного року на “Нову пошту” віднесли близько  70 посилок!

“Не забуваємо: війна триває і тільки в єдності ми зможемо здолати ворога!” — наголошують невтомні волонтери.

Тетяна Татарченко

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору