Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Борчиня із Долини Оксана Лівач програла бронзовий фінал Олімпійських Ігор 2024

Представниця Калущини втратила можливість здобути бронзу Олімпіади у вільній боротьбі.

Ділиться Інформатор.

У бронзовому фіналі Оксана Лівач програла японці Сусакі Юї та не змогла здобути бронзову медаль. Японка здобула перемогу над українкою із рахунком 0:10.

Оксана Лівач розпочала свою борцівську кар’єру у Долинській ДЮСШ у 2009 році під керівництвом Максима Кравченка. Додамо, що раніше вона мала провести два поєдинки, та на борцівському маті із японкою визначити фіналістку, яка відправиться до бронзового фіналу проти кубинки Юснейліс Гузман Лопез.

Однак, дискваліфікація представниці Індії – Вінеш Пхогат перевернула ситуацію з ніг на голову. Кубинка відправилася до золотого фіналу, а українка разом із японкою автоматично потрапили до фіналу за бронзу цьогорічних Олімпійських Ігор у Франції.

Шлях Оксани Лівач до бронзового фіналу Олімпійських ігор 2024

 

1/8 фіналу — технічна перемога над представницею Узбекистану Актенге Кевнімжаєву із 10:0

1/4 фіналу — поразка від представниці Індії – Вінеш Пхогат із рахунком 5:7.

Перемога Вінеш Пхогат дала можливість Оксані Лівач вийти до втішних сутичок, де вона мала боротися із японкою Сусакі Юї та продовжити боротьбу за бронзову медаль. Однак, сьогодні стало відомо, що борчиню з Індії дискваліфікували, що автоматично вивело представницю з Калущини у бронзовий фінал у ваговій категорії 50 кг, де вона програла японці.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору