Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Мистецтво і війна: як Калуш відзначив подію на Площі Героїв | ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні, Калуш відзначив переддень Дня Молоді, який буде відзначатися завтра, 12 серпня. Оскільки завтрашній день припадає на понеділок, програму під назвою “Мистецтво і війна” провели вже сьогодні на площі Героїв.

Фіксував Інформатор.

Подія розпочалася з хвилини мовчання на честь Героїв України, які залишили нас, захищаючи нашу державу. Після цього відбувся захоплюючий перфоманс, що включав урочистий вихід прапора та сценічну виставу Народного аматорського театру “ЛюбАрт”, яка справила глибоке враження на всіх присутніх.

Мер Калуша Андрій Найда також був присутній на заході, де вручив грамоти найактивнішим членам Молодіжної ради міста, відзначивши їхню відданість і внесок у розвиток молодіжних ініціатив.

Програма продовжилася творчими майстер-класами, де діти та дорослі могли створювати закладки для книг за допомогою фарб, а також побачити айті сегмент , де робот виконував танці та спортивні вправи, а 3D-принтер виготовляв серця з українським прапором, які можна було отримати за донати на армію.

Виставка мистецтв дозволила кожному спробувати свої сили в розписі гільз від снарядів і автоматів. Відзначалася також презентація дронів, де кожен зміг випробувати симулятор або спробувати себе за польотом дрона з віртуальних окулярів чи дивлячись за ними з землі.

Атмосфера була сповнена дружності та творчого натхнення. Люди активно долучалися до різних сегментів виставки, виявляючи значну зацікавленість та ентузіазм.

Інформатор запрошує вас переглянути фотографії з цього чудового заходу і відчути атмосферу на власні очі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору