Калуш До сайту

Долина відзначила День Молоді: благодійний квартирник і квест для дітей

У Долині 11 серпня відбулися одразу дві яскраві події, організовані молодіжним центром “Хижка” з нагоди Дня Молоді. Спершу, о 12:00, діти занурилися в захопливий детективний квест, а вже ввечері, о 18:00, розпочався благодійний квартирник, наповнений мистецтвом і добрими справами.

Інформатор звернувся за коментарем до голови молодіжної ради при Долинській міській владі, Софії Корчик. Вона із захопленням розповіла, що підтримка таких ініціатив є важливим напрямком діяльності ради.

Молодіжна рада завжди з радістю підтримує подібні ініціативи, які сприяють розвитку та об’єднанню нашої громади“, — зазначила Софія, додаючи, що такі заходи створюють атмосферу творчості та солідарності, яка особливо важлива в наш час.

Квартирник був поділений на дві частини: літературну та музичну. У першій частині учасники мали можливість прочитати свої авторські вірші або твори улюблених поетів, створюючи атмосферу справжньої літературної зустрічі. Друга частина була не менш захопливою — музика заповнила простір, коли на сцену вийшли вихованці Долинської музичної школи естетичного виховання ім. Мирослава Антоновича.

Протягом усього заходу тривав збір коштів на підтримку наших воїнів. Всі зібрані гроші будуть передані місцевим волонтерам з кінотеатру в Долині.

Крім цього, можна було відвідати благодійний ярмарок, де молодь представила свої вироби ручної роботи і приготувала освіжаючий лимонад для гостей заходу“, — додала Софія.

Тетяна Татарченко

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08