Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Україні — загальнонаціональна хвилина мовчання. Згадуємо Мар’яна Русинкевича

Поіменно згадуємо всіх захисників із Калущини, життя яких обірвала війна. Їхні імена мають бути навіки закарбовані в пам’яті нашого нескореного народу.

Разом із Інформатором згадайте сьогодні про Мар’яна Русинкевича — молодшого сержанта, бойового медика стрілецького взводу 79 батальйону 102 окремої бригади.

Мар’ян Русинкевич народився 12 серпня 1992 року в Калуші, де і проживав. Навчався в школі №7. Згодом здобував освіту у політехнічному коледжі та Тернопільському університеті за спеціальністю “інженер-електрик”. У 2010 році познайомився зі своєю дружиною Соломією, з якою створили сім’ю. У шлюбі народилося двоє синів — Матвій і Макар.

Молодший сержант Мар’ян Русинкевич на захист рідної землі став у вересні 2022 року. Самовіданно служив бойовим медиком стрілецького взводу військової частини. За час несення служби волелюбного Захисника нагороджено медалями “За хоробрість в бою”, “За бойову звитягу” та іменним знаком від командира 102 Сталевої бригади.

Загинув 25 лютого 2024 року при виконанні бойового завдання у Запорізькій області. Похований на Алеї слави міського кладовища.

Памʼятаймо, яку ціну заплатили за наше майбутнє Герої-земляки. Світла пам’ять!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору