Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На вулиці Хіміків люди просять облаштувати місця для паркування

На вулиці Хіміків люди просять облаштувати місця для паркування

Звернення зареєстроване й оприлюднене на сайті Калуської міської ради. Судячи з дат, на сам факт представники влади відреагували дуже оперативно, але виконати прохання людей та владнати ситуацію з паркуванням наразі не зможуть.

Інформатор розповідає подробиці.

Йдеться про територію в районі будинків 30-32 на вулиці Хіміків. Як йдеться у зверненні до начальника управління житлово-комунального господарства Тараса Фіцака, тут потрібні заїзні кишені.

“Прошу створити комісію і направити на огляд ділянки по вул. Хіміків 30-32, для створення паркомісця для автомобілів (заїзна кишенька)”, — звернулася 5 серпня Леся Семанів.

Уже через чотири дні їй надали офіційну відповідь: комісія виїхала на місце і провела обстеження території.

“Комісія зазначає, що у всіх мікрорайонах міста Калуша складна ситуація із паркуванням транспортних засобів та недостатня кількість заїзних кишень, натомість кількість транспортних засобів тільки збільшується”, — йдеться у відповіді.

Водночас зазначено, що біля будинків на вулиці Хіміків щодо яких було звернення можна влаштувати паркомісця для автомобілів на частині зеленої зони зі сторони скверу, але в бюджеті поточного року немає на це коштів.

Нагадаємо, що муніципальна інспекція у Калуші регулярно штрафує власників автомобілів за неналеже паркування, у тому числі — і на зелених зонах. Так, у період з 5 по 8 серпня було проведено обстеження дворів на вулицях Січових Стрільців, Стуса, Богдана Хмельницького та Молодіжній. Також виявлено порушення в районі центральної пошти та в інших мікрорайонах міста. У результаті проведених заходів було складено 36 адміністративних матеріалів. 

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору