Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Долині оштрафували водія, який не виконав постанову суду

У Долині оштрафували водія

Його впіймали на кермуванні автівкою у нетверезому стані. Відтак у лютому цього року відносно фігуранта справи набула чинності постанова Рожнятівського районного суду про накладення штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами строком на один рік. Але вже у червні чоловік без прав їздив Долиною.

Інформатор розповідає детальніше.

Як ідеться у матеріалах справи, постанову Рожнятівського суду чоловік виконав у частині сплати штрафу в розмірі 17 000 гривень, але своє посвідчення водія до уповноважених органів Національної поліції він не здав, чим порушив вимогу закону.

2 червня цього року, керуючи транспортним засобом “Chevrolet”, чоловік рухався від вул. Б. Хмельницького, що в м. Долині, по вул. Нафтовиків та був зупинений працівниками місцевої поліції за порушення вимог п.8.4.6 ПДР (Порушення вимог знаків пріоритету). При оформленні матеріалів про адміністративне правопорушення правоохоронці виявили, що їхати автівкою він узагалі не мав би. Відтак його дії були кваліфіковані вже за статтею Кримінального кодексу України — ч.1 ст.382.

У суді водій-порушник свою вину визнав та просив суворо його не карати. Суд визначив йому покарання у вигляді штрафу — 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 гривень.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору