Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

ФК “Гарда” у Івано-Франківську вперше після 2 зіграних турів поступився у чинному сезоні

Напередодні тривалої тижневої перерви, що пов’язана із непарною кількістю команд у чемпіонаті, ФК “Гарда” відправився до Івано-Франківська на матч 3 туру проти “Blago-Юності”, де поступився господарям із мінімальним рахунком. Попри поразку, футбольний клуб із Калуша запрошує всіх вболівальників обрати кращого гравця матчу у складі команди.

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 1 вересня на центральному міському стадіоні “Рух”, що у Івано-Франківську у двобої зійшлися калуська Гарда та івано-франківська “Blago-Юність”. Матч відбувався в рамках 3 туру чемпіонату Івано-Франківської області з футболу. Обидві команди виглядали достойно на полі та були рівними. Перший тайм, як передає пресслужба ФК “Гарда”, завершився безгольовою нічиєю.

Доля матчу та трьох залікових пунктів визначилася наприкінці матчу, коли гравець господарів Андрій Оленич забив у ворота Кузіва на 82 хвилині матчу. Прикра поразка наприкінці поєдинку залишає Гарду без залікових пунктів у обласному центрі. Втім, команда Андрія Драгана зіграла дуже достойний матч та заслуговує на повагу.

“Blago-Юність” (Івано-Франківськ) 1:0 ФК “Гарда” (Калуш)

Нагадаємо, що калуська команда перемогла у двох стартових турах СК “Покуття” із рахунком 0:1 та “Реверу 1908-2” із рахунком 4:1. Тобто напередодні третього туру чемпіонату області, ФК “Гарда” займала 2 позицію у турнірній таблиці із 6 заліковими пунктами у активі.

Наступний 4 тур, “Гарда” пропускає, враховуючи не парну кількість команд у Першій лізі обласних змагань із футболу.  Наступний матч ФК “Гарда” проведе вдома через два тижні, а саме 15 вересня проти деб’ютанта Першої ліги області – “Яструба” із Поляниці” в рамках 5 туру чемпіонату області.Попри поразку, ФК “Гарда” закликає обрати кращого гравця матчу у складі команди. Проголосувати можна за посиланням.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору