Калуш До сайту

Ситуація з пожежами на Прикарпатті: 26 загорянь і летальний випадок

Протягом минулої доби на Прикарпатті сталося 26 пожеж, найбільша з яких була ліквідована в Калуському районі, а сьогодні одна з пожеж закінчилася летальним випадком.

Ділиться Інформатор, посилаючись на ДСНС в Івано-Франківській області.

Упродовж останньої доби в Івано-Франківській області рятувальники ліквідували 26 пожеж в екосистемах, які разом охопили площу близько 1 га. Пожежі виникли як на відкритих територіях, так і на присадибних ділянках приватних домогосподарств. Однією з найбільших була ліквідована на території Новицької ТГ Калуського району, де вигоріла площа 0,15 га. Для гасіння цих загорянь було залучено 70 рятувальників та 18 одиниць техніки.

Сьогодні, 5 вересня, рятувальники отримали повідомлення про пожежу дерев’яної господарської будівлі на полонині Ліснів в селі Микуличин Яремчанської ТГ. Пожежа на висоті приблизно 1100-1200 м над рівнем моря ускладнила доступ до місця події. Рятувальники з Яремча та Ворохти локалізували та ліквідували вогонь, площа якого становила 42 м².

На місці події було виявлено тіло чоловіка без ознак життя, 1998 року народження, а також постраждав чоловік 1990 року народження. Ліквідація пожежі вимагала залучення 21 рятувальника та 4 одиниць спецтехніки. Встановлення причин виникнення пожежі та всіх обставин триває.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08