Калуш До сайту

Російські школярі спалили гелікоптер Мі-8. Залишився тільки хвіст

У ніч на 11 вересня двоє хлопців (13 і 14 років) пробралися на територію вертолітного майданчика в аеропорту Ноябрська і облили вертоліт Мі-8 горючою рідиною. А потім вирішили покурити. Як наслідок — вони зараз у лікарні, а від Мі-8 залишився тільки хвіст.

Про це з посиланням на російські пабліки пише 24 канал, передає Інформатор.

З того, що пишуть, виходить, що хлопці втекли з місця злочину, проте через годину їх вдалося затримати.

Справа в тому, що школярі підпалювали вертоліт цигарками. Після того, як вони облили його рідиною, хлопці вирішили покурити і потім кинули сигарету в вертоліт. Пожежі не сталося. Тоді один із них закурив другу сигарету і після цього встромив її в рідину. У цей момент стався вибух.\

Внаслідок цього хлопцям сильно обпекло обличчя. Тож трохи відбігши від аеропорту, школярам довелося викликати швидку. Медики доправили їх до лікарні.

В російських пабліках пишуть, що сам гелікоптер згорів майже повністю. Від борту залишився тільки хвіст. А під час розмови із правоохоронцями, школярі розповіли, що за “роботу” їм пообіцяли 5 мільйонів рублів. Та зізналися, що кілька днів тому вони підпалили вежу стільникового зв’язку, за що отримали 30 тисяч рублів.

Є також інформація, що батько одного з хлопців воює проти України.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08