Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Історія у світлинах, затримання в ТЦК і ціна картоплі — підсумки тижня на Інформаторі

Історія у світлинах, затримання в ТЦК і ціна картоплі

Збіг ще один тиждень. Яким  він був в інформаційному полі? Про що читали впродовж минулих семи днів найбільше? 

Ділиться Інформатор.

Начальника Калуського ТЦК триматимуть під вартою: подробиці затримання

Начальника Калуського районного ТЦК та СП співробітники СБУ викрили на отриманні неправомірної вигоди. У злочинній діяльності підозрюють і командира роти охорони.  Вони, як підозрюють силовики, продавали “липові” штрихкоди чоловікам, які намагались уникнути мобілізації. СБУ припускає, що “послугами” могли скористатись близько сотні людей на місяць.

Калушанин опублікував у мережі унікальну світлину. Де вона зроблена?

Калушанин Володимир Халупа опублікував у одній із соціальних мереж унікальну світлину Калуша, ймовірно, другої половини ХХ ст. Серед користувачів виникла палка дискусія, а автор допису розклав всі крапки над і…

По дві зупинки і — на автостанцію. Калуська влада придумала, як впорядкувати рух маршруток

Влада має намір погодити місця зупинки автобусів, які рухаються через Калуш. Нововведення готують не лише для маршрутів, які їдуть з-за меж територіальної громади, а й для “внутрішніх” рейсів, тобто до найближчих сіл. Без змін наразі — лише міські перевезення.

У Долині замовили 16 нових лавок у стилі лофт

Управління благоустрою та інфраструктури Долинської міської ради закуповує 16 нових лавок. З дня на день їх мають доставити у місто. Відповідний договір підписано із підприємицею Іванною Кучеровською, яка зареєстрована в місті Ірпінь на Київщині.

Найстаріша діюча церква Калуша, що отримала грамоту від папи Івана-Павла ІІ, відсвяткувала храмове свято

Парафія Різдва Пресвятої Богородиці (УГКЦ), що на Загір’ї, відзначає своє храмове свято. Церква є найстарішим діючим храмом у Калуші. Інформатор підготував невеликий відеорепортаж із святкової події.

У Калуському районі водій “ВАЗу” наїхав на дитину, яка раптово вибігла на дорогу

У селі Ясень Перегінської громади Калуського району сталася аварія, в результаті якої постраждав малолітній пішохід. Відомо, що 25-річний водій автомобіля “ВАЗ” вчинив наїзд на дитину, яка раптово вибігла з-за припаркованого автомобіля.

Другий хліб: чи подешевшала картопля в Калуші у розпал сезону збору

Сезон збору картоплі у самому розпалі, тож Інформатор вирішив дізнатися ціни на картоплю на ринку та у супермаркетах Калуша.

Долина більше не хоче “дарувати” воду сусіднім громадам

Під час засідання виконкому було вперше затверджено єдиний оптовий тариф для сусідніх громад — Болехівської, Вигодської та навіть однієї з громад Львівщини — Моршинської.

У Вигоді трапилася ДТП — водійка Opel наїхала на мотоцикліста | ФОТОФАКТ

8 вересня у Вигоді трапилася дорожньо-транспортна пригода із потерпілими. За попередніми даними, водійка автомобіля марки Opel виїжджаючи із повороту зіткнулася із мотоциклістом. Водія мотоциклу госпіталізувати.

Пост ДАІ, пірс у парку та “червоний” кінотеатр: калушанка опублікувала унікальні світлини Калуша

Калушанка Віталія Гречко поділилася новими досі невідомими світлинами нашого міста. За її словами, фотографії датуються 1980-ми роками та зроблені нею особисто. Сьогодні покажемо їх і вам.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору