Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

90 мільйонів донатів: сопілкар із Kalush Orchestra розповів, як гурт допомагає українським захисникам

31-річний музикант Тимофій Музичук розповів, як гурт своєю діяльністю покриває потреби армії. Зокрема допомагають підрозділу брата Тимофія, який служить ще з часів АТО.

Ділиться Інформатор, покликаючись на сайт новин Волині “Конкурент”.

Тимофій розповідає, що його молодший брат пішов на фронт у 2015 році після захоплення Криму та анексії частини Донецької та Луганської областей. Він досі стоїть на захисті територіальної цілісності України. Він додає, що кожні два місяці у підрозділі брата відбуваються ротації, тож він досить часто змінює своє розташування. Тому не може розповідати, де саме він перебуває.

Учасник гурту Kalush Orchestra додає, що старається кожного дня зв’язуватися із братом, адже він та вся його родина дуже хвилюються за військовослужбовця. Тимофій зізнався, що за два роки повномасштабної війни неодноразово задумувався над тим, щоб долучитися до лав ЗСУ. Втім, відкидає ці думки, адже вважає, що його концертна діяльність приносить більше користі армії.

За три роки повномасштабної війни, гурт допоміг Збройним Силам України на суму майже 90 мільйонів гривень. Своєю діяльністю закриває потреби підрозділу брата.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору