Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші зафіксовано 45 порушень правил паркування за тиждень | ФОТО

Паркування

За минулий тиждень муніципальні інспектори виявили 45 порушень ПДР України в частині зупинки, стоянки та паркування в Калуші.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Відділ муніципальної інспекції Калуської міської ради продовжує моніторинг ситуації з паркуванням у місті. Інспектори здійснюють обходи міських маршрутів з метою виявлення порушень правил дорожнього руху, пов’язаних із зупинкою, стоянкою та паркуванням.

За минулий тиждень було складено 45 повідомлень про адміністративну відповідальність за порушення п. 15.9 та 15.10 ПДР відповідно до ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Паркування Паркування

Муніципальна інспекція наголошує на важливості дотримання культури паркування в заїзних кишенях та на паркувальних майданчиках міста. Автомобілі повинні бути припарковані так, щоб не заважати іншим транспортним засобам. Раціональне використання паркувальної площі є необхідним, адже хаотичне розміщення автомобілів часто займає два і більше паркомісць.

Якщо на паркувальному місці є розмітка, водії повинні паркувати автомобілі між лініями горизонтальної розмітки 1.34. Паркування на місцях, позначених знаком 5.42.1 “Місце стоянки” з додатковою табличкою 7.17 “Особи з інвалідністю”, дозволяється лише особам з інвалідністю та водіям, які їх перевозять.

Розмір штрафу за паркування на місцях, призначених для інвалідів, без відповідних підстав коливається від 1020 до 1700 гривень.

Паркування Паркування Паркування Паркування ПаркуванняПаркування

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору