Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуський бізнес презентувався на міжнародному форумі в Івано-Франківську

Калуський бізнес презентувався на міжнародному форумі в Івано-Франківську

Калуська громада була широко представлена на виставці експоорієнтованої та крафтової продукції Івано-Франківської області. 

Повідомляє Інформатор.

Завершився ІІ Міжнародний форум “Івано-Франківська область – надійний партнер”. Одним із його компонентів цьогоріч стала виставка експоорієнтованої та крафтової продукції області.

Форум загалом був присвячений розвитку малого та середнього бізнесу, а також підтримці територіальних громад у різних інвестиційних проєктах. Було чимало іноземних гостей: послів, парламентарів різних країн та депутатів, представників благодійних фондів та донорських організацій тощо. До участі у виставці запросили місцевих підприємців та представників релокованого бізнесу, а також представників органів місцевих рад, які презентували інвестиційні паспорти територіальних громад.

Калуську громаду представляв керівник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції управління економічного розвитку міста Олег Кузів, а також кілька компаній-виробничників та приватний індустріальний парк.

“Наші виробники мають змогу представити власне крафтове виробництво та продукцію релоковагого бізнесу. Усе це розмаїття виготовляють у нас, на Прикарпатті. Це є свідченням того, наскільки наші люди працьовиті і наполегливі, які мають чимало нових бізнес-ідей і вміло їх реалізовують”,зазначила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук, оглядаючи стенди прикарпатців.

Вона висловила сподівання, що за підтримки міжнародних партнерів українські товари оцінять й іноземні покупці.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору