Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші “пачками” складають протоколи на порушників паркування | ФОТО

протоколи за паркування

За тиждень муніципальні інспектори виявили у місті 45 порушень ПДР України в частині зупинки, стоянки та паркування. На порушників складають протоколи.

Пише Інформатор.

Як повідомили у Калуській міській раді, відділ муніципальної інспекції продовжує контролювати стан паркування в нашому місті. Інспектори проходять міські маршрути щодо виявлення порушень ПДР України в частині зупинки, стоянки та паркування. За крайній тиждень складено 45 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення п.15.9 та 15.10 ПДР по ст. 122 КУпАП.

“Наголошуємо автовласникам про культуру паркування в заїзних кишенях та на паркувальних майданчиках міста. Ваше авто повинно бути припарковане у спосіб та під кутом, що не перешкоджає іншим автомобілям. Паркувальну площу слід використовувати раціонально та економно. Адже часто спостерігаємо хаотичне розміщення автомобіля на стоянці, яке займає 2 паркомісця або і більше. Якщо є розмітка, то слід паркувати автомобіль між лініями нанесеної горизонтальної розмітки 1.34. Це вузька суцільна лінія яка позначає окремі місця для паркування транспортних засобів. Паркуватись на місцях позначених знаком 5.42.1 “Місце стоянки” з додатковою табличкою 7.17 “Особи з інвалідністю” мають право лише особи з інвалідністю та водії які перевозять таких осіб”, — нагадують у міськраді.

Читайте також В Івано-Франківську можуть заборонити самокати. А що у Калуші?

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору