Калуш До сайту

Частували бограчем і кулешею: у Боднарові відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ | ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні, 1 жовтня, в Боднарові організували урочисту програму “Сила Нескорених”, у рамках якої відбувся благодійний ярмарок, головною метою якого був збір коштів для наших захисників.  

Ділиться Інформатор.

Місцеві господині приготували чимало страв для жителів села. Частували людей канапками з салом, бограчем, картоплею з м’ясом і кулешею, щойно з пательні. Також на столах були присутні різноманітні солодощі, такі як: рогалики, желе, домашня випічка з горіхами, вишнею та масляним кремом тощо.


Незважаючи на похмуру та холодну жовтневу погоду, захід відвідало багато молоді, старше покоління теж не оминуло його стороною. Кожен знайшов, чим посмакувати. До продажу солодощів залучили й дітей. Вони гучно закликали до купівлі смаколиків, і це мало неабиякий ефект — контейнери із свіжоспеченими пляцками розлетілися вмить.

Ярмарок оформили в патріотичному стилі. Були створені дві імпровізовані фотозони з використанням осінніх атрибутів — гарбузів і соняхів, де діти та дорослі могли зробити фотографії. Місцеві жителі підготували концертну програму. На заході лунали патріотичні пісні та вірші. Окрім цього, біля Народного дому розклали батут, на якому малеча могла провести час.

Відвідувачам вдалося не тільки смачно поїсти та насолодитися урочистою програмою, але й долучитися до збору коштів для наших захисників.

Юлія Мельник

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08