Калуш До сайту

У Калуській громаді нагородили понад 100 освітян з нагоди професійного свята

З нагоди Дня працівників освіти в Калуській громаді нагородили понад 100 освітян за їх самовіддану працю та внесок у майбутнє України.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

В першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначають День працівників освіти. З цієї нагоди освітян Калуської громади привітали та подякували за їхню віддану працю й внесок у формування майбутнього України.

Як повідомляє міський голова, перед професійним святом працівникам освіти вручили почесні нагороди. Сьогодні відзнаки отримали понад 100 освітян.

Премії Костянтини Малицької удостоєні вчителька християнської етики Калуського ліцею №7 Інна Бусел та директор Калуського ліцею №5 Мирослав Кусень.

Золотим значком “Калуш”, почесною грамотою та грошовою премією нагороджено вчительку інформатики Калуського ліцею №5 Галину Головчак.

Срібний значок “Калуш”, почесну грамоту та грошову премію отримали:

Почесну грамоту за багаторічну сумлінну працю та особистий внесок у розвиток освіти Калуської громади вручили заступниці міського голови Надії Гуш.

Почесні грамоти та грошові премії отримали 39 освітян. Також грамотами та преміями нагородили 64 працівників освіти.

Семеро викладачів музичних шкіл та троє працівників Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю “Добродія Калуська” отримали грамоти та премії.

Грамотою департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації та грошовою премією від Калуської міської ради нагороджено 17 освітян та начальницю управління освіти Ірину Люклян. Двоє педагогів отримали подяки від Міністерства освіти і науки України. Грамотами нагородили також лідерів профспілкових комітетів.

Міський голова подякував освітянам за їх важливу працю, яка, безумовно, благословенна.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08