Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Незаконний перетин кордону: по 5 тисяч доларів за “гарантію” переходу

Затримали порушників кордону

Прикордонники затримали трьох чоловіків, які намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною, заплативши шахраям 5 тисяч доларів за безперешкодний прохід.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонники Мукачівського загону затримали трьох чоловіків, які намагалися нелегально перетнути кордон з Угорщиною. Співробітники відділу “Лужанка” зупинили правопорушників на відстані пів кілометра від державної межі.

Чоловіки — жителі Київської, Одеської та Харківської областей — розповіли, що заплатили по 5 тисяч доларів кожен за обіцянку безперешкодного переходу через кордон поза офіційними пунктами пропуску. За ці гроші ділки гарантували їм безперешкодний “візит” до Угорщини.

Після розрахунку з організаторами вони вирушили до кордону, але їх зупинили прикордонники. Співробітники Держприкордонслужби відвели порушників до підрозділу для з’ясування всіх обставин та встановлення осіб, які організували незаконну подорож.

Проти чоловіків склали протоколи за статтею 204-1 КУпАП (“Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України”). Справи передані до суду для розгляду.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору